Гаряча лінія 24/7 0 800 601 701

Страхова компанія АСКА і швейцарський ІТ-проект kasko2go, розробник мобільного додатку, об'єднали всі переваги страхової послуги повного КАСКО і мобільні інновації, завдяки чому і з’явилася програма KACKO4U.

Її основна перевага – персоналізований страховий захист, або принцип «сплачуй, як їдеш».

Через мобільний додаток автовласник може активувати умови страхового захисту на власний розсуд – лише тоді, коли йому це потрібно. Наприклад, можна захистити авто від угону тільки на період відпустки, або застрахуватися від ДТП виключно під час перебування за кермом, з похвилинною тарифікацією.

Крім того, інтелектуальна система в мобільному додатку аналізує стиль керування автомобілем і визначає персональну знижку для кожного водія. Оформлення полісу КАСКО, зміна умов страхування, звернення за виплатою – взаємодія клієнта зі страховою компанією АСКА відбувається в он-лайн режимі, через мобільний додаток.

А для тих, хто хотів би протестувати послугу перед покупкою, передбачено спеціальну можливість – безкоштовний режим «тест-драйв». Для повноцінного користування послугою необхідно сплатити мінімальний стартовий пакет: застрахувати авто від збитку під час стоянки.

Мобільний страховий сервіс KACKO4U вже доступний для користувачів смартфонів на базі ОС Android, але розробник мобільного додатку гарантує, що найближчим часом протестувати «розумне» КАСКО зможуть і власники iPhone.