Гаряча лінія 24/7 0 800 601 701

Відпочинок за кордоном - один з найпопулярніших способів провести відпустку. Щоб він вдався, ми ретельно вибираємо маршрут, шукаємо найкращі готелі по сусідству з історичними пам'ятками або пляжами. Але не менш ретельно варто вибирати медичну страховку для мандрівників. І для цього є, як мінімум, три причини.

1. На відпочинку підстерігають реальні небезпеки.

Люди на відпочинку зазвичай розслаблені і найменше думають про власну безпеку. Але світ навколо залишається таким же непередбачуваним, навіть якщо це туристичний рай. Наприклад, на кожні 100 000 мандрівників в Таїланді в минулому році припадало 38 смертей і 37 госпіталізацій. Звичайно, не потрібно налаштовуватися на те, що неприємності обов'язково трапляться. Але і виключити форс-мажори зі здоров'ям не можна - банальні сонячні опіки, ГРВІ або укуси комах можуть принести масу неприємностей. Тому краще просто мати страховку і знати, що в разі проблем зі здоров'ям вам буде, куди звернутися за допомогою.

2. Лікування коштує дорого.

Скажімо прямо: багато проблем зі здоров'ям, особливо в європейських країнах, можна вирішити і без допомоги страхової компанії. Але є нюанс - найчастіше це дуже дорого, навіть якщо мова йде про нескладні медичні питання. Наприклад, проста консультація терапевта може коштувати 50-150 євро, навіть без мінімального пакету аналізів. Незнання мови і специфіки місцевої медицини також можуть серйозно вдарити по бюджету, який ви виділяли на відпочинок. Саме через економію досвідчені мандрівники завжди мають з собою медичну страховку. І це не дивно - адже туристичний поліс зазвичай включає всі види медичних послуг:

  • швидку медичну допомогу
  • допомогу в стаціонарі клініки
  • допомогу в умовах амбулаторії
  • екстрену стоматологічну допомогу
  • забезпечення медикаментами
  • медичні перевезення

Допомога страхової компанії під час виклику лікаря, невідкладних станах, купівлі ліків і просто в ситуаціях, коли розгубився і не знаєш, як діяти - набагато цінніша, ніж 5-10 євро, які потрібно виділити на страховий поліс. Тим паче, це можна зробити онлайн, прямо на нашому сайті.

Тільки потрібно пам'ятати, що звертатися за допомогою по страховці можна при гострому розладі здоров'я, поганому самопочутті. Якщо ж з'явилося бажання полікуватися під час відпустки, або отримати додаткову консультацію у зарубіжного лікаря - страховка не діє!

А ще в допомозі можуть відмовити тим, чия «недуга» сталася через захоплення алкоголем або іншими схожими засобами релаксу. Коли ситуація серйозна - допомогу все ж організовують, але ось платити за медичні послуги шанувальникам «міцного відпочинку» доведеться самостійно.

3. Туристичну страховку перевіряють на кордоні.

Медична туристична страховка необхідна при відкритті візи, а також її можуть перевірити і при безвізовому перетині кордону. Навіть якщо в минулий виїзд цього не сталося, така перевірка може застати вас на самому початку довгоочікуваної відпустки, прямо на в'їзді в країну призначення.

Подорожуйте без проблем, страхуйтеся і будьте здорові!