Гаряча лінія 24/7 0 800 601 701

«Фінансовий Оскар» - нагорода, запроваджена журналом «Бізнес», що вже 23 роки поспіль відзначає найкращих представників фінансового сектору України. При виборі найкращих компаній цього року враховано результати онлайн голосування, а також експертні оцінки та фактичні показники роботи страховиків.

Компанія АСКА здобула визнання завдяки успішній діяльності на ринку агрострахування та врегулюванню найбільш масштабних збитків, яких зазнали вітчизняні аграрії протягом минулого року. Нагадаємо, що у цьому році АСКА здійснила виплату 1,6 млн гривень садовому господарству «Дельтафрут» на Вінниччині за втрачений через град яблучний врожай.

Це найбільша виплата року за втрату врожаю садівничих культур в Україні.

Експертне журі видання також врахувало багаторічний досвід СК АСКА в наданні страхових послуг на українському агроринку. Варто нагадати, що наша компанія з 2001 року активно співпрацює із сільськогосподарським сектором, постійно аналізуючи його потреби та адаптуючи страхові продукти до сучасних реалій. Саме АСКА здійснила найбільшу виплату в історії українського агрострахування – майже 2 млн євро за втрату врожаю сої через посуху на Буковині у 2017 р.

В останній час в Україні почав зростати інтерес до агрострахування, і в цьому чимала заслуга саме АСКА.