Гаряча лінія 24/7 0 800 601 701

Минулого тижня страховий ринок України підбив підсумки роботи у 2018 році завдяки щорічному ренкінгу Insurance TOP. АСКА увійшла до ТОП-7 страхових компаній за обсягом премій, зібравши понад 1 000 000 000 гривень і здійснивши стрибок на 5 сходинок у рейтингу. Крім того, за підсумками минулого року АСКА входить до ТОП-10 компаній з найбільшими обсягами виплат клієнтам і посідає 9 місце на ринку.

Найбільш позитивним результатом є той факт, що в компанії спостерігається не лише загальне зростання обсягів бізнесу, а й усіх ключових показників. Так, показник чистих страхових платежів від клієнтів у 2018-му році збільшився на 53%. «Такі результати досягнуті завдяки активному зростанню за усіма ключовими напрямками роботи: АСКА увійшла до ТОП-5 компаній у страхуванні майна, агроризиків, вантажів, до ТОП-15 у добровільному медичному страхуванні та страхуванні відповідальності автовласників.

Навіть у тих секторах, де АСКА не мала сильних позицій ще 5 років тому, компанія активно розвивається і зростає. Зокрема, ми вперше увійшли до ТОП-20 найбільших компаній з тревел-страхування, показавши приріст 52%», – зазначає Андрій Шукатко, генеральний директор СК АСКА.

Відповідно до зростання платежів зростали і виплати: за минулий рік компанія сплатила понад 294 млн гривень на користь клієнтів, які обрали для себе страховий захист від АСКА. Виплати зросли більше ніж у 1,5 рази, і серед них було чимало рекордних. Наприклад, виплата фермерському господарству Дельтафрут: АСКА сплатила понад 1,6 млн. грн. за врожай яблук, втрачений через град.

«Головне, що усіх цих результатів вдалося досягнути, залишаючись прибутковою компанією з високим рейтингом фінансової надійності – на рівні uaAA за національною шкалою. Це дуже висока фінансова надійність. Ми вдячні всій команді, клієнтам і партнерам – ці досягнення АСКА стали можливими саме завдяки плідній роботі багатьох людей», – додав Андрій Шукатко.

Деталі рейтингу за посиланням:
https://forinsurer.com/files/file00653.pdf