Гаряча лінія 24/7 0 800 601 701

Страхова компанія АСКА застрахувала єдиний в своєму роді електромобіль - машину, яка буде допомагати маленьким пацієнтам Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» їздити на уроки до Школи супергероїв та на необхідні процедури.

Ідею з машиною запропонував 4-річний Рома Навроцький: маленький пацієнт клініки намалював майбутній суперкар і надихнув дорослих зробити лікарні великий та важливий подарунок. Втіленням мрії зайнялися Благодійна організація «Ти не один» Благодійного Фонду «1+1 Медіа» в рамках проекту «Здійсни мрію», а також Школа супергероїв, яка знаходиться на базі ОХМАТДИТ та забезпечує навчання маленьким пацієнтам лікарні та супроводжує роботу «Супермобіля»

 

Придбання суперкару стало можливим завдяки керівництву та клієнтам Pesto cafe, які підтримали ініціативу. Під тюнінгом, що перетворив авто в Блискавку МакКвіна, героя знаменитого мультфільму «Тачки», ховається електромобіль Renault Kangoo.

Компанія АСКА забезпечила страховий захист електрокара за програмою повного КАСКО від будь-яких пошкоджень, у тому числі - пошкоджень лобового скла та фар. Також чарівний лікарняний автомобіль отримав пакет технічної допомоги в дорозі 24/7, зокрема, підзарядку акумулятора.

Від імені всієї команди АСКА ми бажаємо Роману і всім підопічним лікарні ОХМАТДИТ скоріше видужати та сподіваємося, що чарівний Супермобіль обов'язково допоможе їм в цьому.