Гаряча лінія 24/7 0 800 601 701

АСКА додала можливість самостійного оформлення електронного полісу ОСЦПВ на сайті. Також можна розширити ліміт покриття до 300 000 грн і придбати
е-поліс добровільної цивільної відповідальності (ДЦВ).

Нагадаємо, СК АСКА стала однією з перших компаній, яка в 2018 році почала продаж електронного полісу. Наші клієнти позитивно оцінили можливість такої покупки через інтернет, і за результатами на кінець травня 2019 року СК АСКА увійшла в ТОП-10 компаній за кількістю проданих е-полісів.

Зараз майже щомісяця ми спостерігаємо зростання кількості укладених електронних договорів на
30-35%, при цьому наші клієнти стали більш досвідченими і їм вже не складає ніяких труднощів заповнити форму е-полісу прямо на сайті, не вдаючись до допомоги співробітника страхової компанії.

Якщо ж виникнуть питання - ми завжди готові надати консультацію особисто, під час візиту в нашу компанію, по телефону контакт-центру, а також в мессенжері на офіційній сторінці страхової компанії АСКА в Фейсбуці.

Для тих, хто звик до паперового полісу і не бажає оформляти електронний, ми залишили таку можливість, і водій через сайт може оформити і сплатити паперовий поліс, а отримати його у відділенні «Нової пошти», або в найближчому офісі АСКА.

Нагадаємо, з квітня 2019 Кабмін офіційно дозволив водіям демонструвати наявність страхового поліса ОСЦПВ в електронному вигляді (зі смартфона, планшета або комп'ютера). Таким чином роздруковувати електронний поліс більше немає необхідності.

https://online.aska.ua/sales/osago