Горячая линия 24/7 0 800 601 701

АСКА святкує 30 років сталого розвитку!

Шановні клієнти та партнери, 20 червня СК АСКА святкує 30 років з дня заснування!

30 років - чудовий привід, щоб підвести підсумки, оцінити результати і побудувати плани на майбутнє.

До ювілею наша компанія прийшла з такими результатами:

  • у 2018-му ми зібрали понад 1 000 000 000 гривень страхових премій та входимо до ТОП-10 компаній зі страхових платежів.
  • ми в ТОП-5 компаній зі страхування майна, агроризиків, вогняних ризиків, морському та авіа страхування, а також має сильні позиції з добровільного медичного та тревел-страхування!
  • ми продовжуємо активно виплачувати кошти потерпілим з ОСАГО. Протягом 1 кварталу 2020 року клієнти АСКА отримували близько 1,4 млн грн на день!
  • за високі результати діяльності в агрострахуванні наша компанія знов отримала «Фінансовий Оскар»-2019 . АСКА з 2001 року активно працює з агросектором, і саме ми здійснювали найкрупніші виплати в історії українського агрострахуванні.
  • в 2019 рокі АСКА увійшла в ТОП-10 рейтингу «Репутаційні активісти». Рейтинг відзначає компанії, які довели, що успішність їх роботи зростає завдяки відкритій комунікації, дружності і щирості, лояльності до своїх партнерів і клієнтів – наша робота повністю відповідає цим засадам.
  • Страхова компанія АСКА входить до ТОП-20 найкрупніших платників податків 2019 року на страховому ринку.

Сьогодні 2020 рік і наша історія триває. Ми щиро вдячні всім, хто створює її разом з АСКА: всім співробітникам, партнерам, і, звичайно, клієнтам, без яких ці перемоги були б неможливі.

 

Довідка:
Страхова компанія АСКА – перша недержавна страхова компанія, що працює на ринку України вже 29 років. За 2019 рік компанія здійснила страхових виплат на 206,8 млн грн. За цими даними АСКА входить до ТОП-20 страховиків. Найбільші виплати були здійснені по обов’язковому страхуванню (крім державного) та майновому страхуванню. Страхова компанія АСКА входить до портфелю SCM разом з такими компаніями, як «Метінвест», ДТЭК, ПУМБ, «Укртелеком», телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», UMG Investments, «Лемтранс», ЕСТА, HarvEast, «Паралель-М», «Портінвест» тощо. Кінцевим бенефіціаром SCM є бізнесмен Рінат Ахметов.