Гаряча лінія 24/7 0 800 601 701

Рейтинг відомого кадрового порталу «HeadHunter Україна» складений за результатами опитування майже 3000 здобувачів роботи з усієї країни.

Опитувалися співробітники з різним досвідом - як молоді фахівці, так і досвідчені професіонали. На фінальному етапі в складанні рейтингу взяли участь 7 відомих експертів ринку праці. Крім кращих компаній, оцінку отримали різні галузі: від ІТ-сфери до роздрібної торгівлі, ресторанного бізнесу та телекому.

«Результати дослідження показали, що страхування, на жаль, входить в число галузей з низькою привабливістю для тих, хто шукає роботу. Це дійсно складна сфера - тут потрібні знання, енергія, готовність багато працювати і постійно розвиватися. Але при цьому сильні компанії можуть поліпшити імідж всієї галузі, і я щиро радий, що АСКА входить в число кращих компаній для працевлаштування. Ми успішно працюємо майже 29 років, весь цей час займаємо провідні позиції на ринку - це важливий показник стійкості бізнесу і перспективності роботодавця для багатьох співробітників.

Ще одна сильна сторона АСКА, на мій погляд, це професійні та харизматичні керівники, які здатні стати справжніми наставниками для своїх підлеглих і колег. За три десятиліття роботи АСКА нашу «школу» професійного зростання пройшли дуже багато успішних менеджерів фінансової і страхової сфери України, нам є, чим пишатися», - прокоментував результати АСКА генеральний директор компанії Андрій Шукатко.

Робота в команді АСКА дає багато переваг: затишні офіси, згуртований колектив, велике поле для професійного зростання і вирішення цікавих завдань - кожна можливість цінна сама по собі, а в сукупності вони роблять компанію дуже привабливим місцем роботи.

Важливо знати і про те, що протягом усієї своєї історії АСКА чітко виконує всі норми трудового законодавства і намагається забезпечити співробітників повноцінним пакетом соціального захисту - наприклад, медичним страхуванням. І в роботі на ринку, і в стосунках всередині команди місія АСКА залишається незмінною вже багато років: "Надійна компанія, близька людям!".

Підсумки рейтингу доступні за посиланням: 
https://hhcdn.ru/file/16699164.pdf